Zorunlu Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavı Hakkında

İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim Tercümanlık programlarını yeni kazanan öğrenciler için 03.10.2023 tarihinde yapılacak olan Zorunlu Hazırlık Programı İngilizce Muafiyet sınavının yazılı oturumlarına  ait sınıf listeleri aşağıda verilmiştir. Sınav 10.00’da başlayacak olup 12.00’de bitecektir. İngilizce Hazırlık eğitimini almak isteyen öğrencilerimizin sınava girme zorunluluğu yoktur.

Yazılı sınav saatinden yarım saat öncesinde öğrencilerin sınav salonunda fotoğraflı T.C. kimlik kartları ya da fotoğraflı öğrenci kimlik kartları/belgeleri ile hazır bulunmaları gerekmektedir. Fotoğrafsız belgeleri sunan öğrenciler sınav salonuna alınmayacaktır. Yanınızda kurşun kalem ve silgi getirmeyi unutmayınız.

Yapılan ilk sınav oturumuna katılan öğrencilerimizden başarılı olanlar, 04 Ekim 2023 Çarşamba günü sözlü sınava alınacaktır. Öğrencilerin sözlü sınava hangi saat aralığında ve hangi sınav salonunda katılacağı 03 Ekim Salı günü mesai bitiminde Yabancı Diller Yüksekokulumuzun internet sayfasında ilan edilecektir.

Sınav Yeri: Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası, Kat 1 (Sınav salonlarını harita üzerinden bulmak için tıklayınız)
Sınav Tarihi:
03.10.203
Sınav Saati: 10.00 – 12.00
Sınav Salonları: 112-113-114-115-116

Sınav Listeleri için lütfen burayı tıklayınız.

“Zorunlu Hazırlık Programı 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Başlangıcı Hakkında” adlı duyuru için lütfen burayı tıklayınız.

CLICK HERE TO READ THIS ANNOUNCEMENT IN ENGLISH