Hazırlık Programlarına Kabul ve Kayıt

Üniversitemize yeni kayıtlanan öğrencilerin İngilizce hazırlık eğitimleri için programlarımıza kabul ve kayıt işlemleri, İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık ve Zorunlu İngilizce Hazırlık programları olarak ikiye ayrılmaktadır.

İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercüm-Tercümanlık bölümleri gibi eğitim dili İngilizce olan bölümlerde eğitim alacak olan öğrencilerimiz Zorunlu İngilizce Hazırlık Programına kayıtlanırken, bu bölümlerin dışında eğitim dili Türkçe olan ve isteğe bağlı olarak İngilizce hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin kayıtları İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programına yapılmaktadır.

Aşağıdaki linkleri tıklayarak ilgili programların işlemleri ile ilgili süreçlere erişim sağlanabilmektedir.

İAŞ-0217 İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programına Kabul ve Kayıt İşlemleri

İAŞ-0226 Zorunlu İngilizce Hazırlık Programına Kabul ve Kayıt İşlemleri