Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları

Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı öğrencilerimiz tarafından hazırlanılan ve sunulan tiyatro oyunları 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde Ağdacı Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrenciler, aldıkları hazırlık eğitiminin bir parçası olarak canlandırdıkları tiyatro eserlerinde çeşitli oyunlar oynayarak unutulmaz performanslar gerçekleştirdiler. Dramadan komediye çeşitli oyunların yer aldığı 11 farklı grupta toplamda 66 öğrencimiz yer alırken; çalışma azimleri, özverileri ve yetenekleri ile bir akademik dönem boyunca hazırlandıkları oyunlar Hazırlık Programı öğrencilerine ve öğretim elemanlarına gösterildi.

Proje temelli bir yaklaşımla ve yaşayarak öğrenme fırsatları oluşturma hedefiyle hazırlanan bu proje ödevi ile öğrencilerimizin klasik test ortamından uzaklaşmaları hedeflendi. Final gösterilerinin yanı sıra, provalar ve diğer sahne hazırlıkları da dikkate alınarak uzun soluklu performans odaklı bir değerlendirme yapıldı. Bu değerlendirme sonucu da öğrencilerin vize sınav puanı olarak belirlendi.

Katkıda bulunan tüm öğrencilere içten tebriklerimizi sunarken, rehberliği ve desteği için saygıdeğer eğitmenlerimize de içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları