Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’un katılımlarıyla 04.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi  Burcu ŞENTÜRK’ün yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda birimimizin kalite ve akreditasyon süreci, öğretim elemanlarının akademik performansları ve eğitim-öğretim süreçleri ele alındı. Yıllara göre hedeflenen ve gerçekleşen performans kıyaslamaları yapılarak geleceğe yönelik hedefler tartışıldı ve atılacak adımlar konusunda fikir paylaşımı yapıldı.
Sunudan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK’e teşekkür ederek sözü devralan Rektör UZUN, yapılan kurul toplantılarının üniversitemiz hedeflerine ışık tutacağını ve önemli faydalar sağlayacağını belirtti.
  • Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları

• Yüksekokulumuz öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu’na ziyarette bulundu

• 2024 Yılı TOEFL IBT Sınav Takvimi

• Yüksekokulumuz tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

• Dil Yelpazesinde Genişleyen Kurslar

• Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, LinkedIn Hesabını Kariyer Platformuna Dönüştürüyor

• BARÜ ev sahipliğinde 5. TESOL Türkiye Konferansı gerçekleşti

• Scrabble Tutkunları İkinci Dönem Öncesi Turnuvaya Hazırlanıyor

• TOEFL IBT sınavları Yüksekokulumuz tarafından yapılmaya devam etmektedir.