Yabancı Diller Bölümü Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

18 Haziran 2019 saat 10:00’da Ağdacı Kampüsü, Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Yabancı Diller Bölümü Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK başkanlığında düzenlenen toplantıda, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurcan TOPAL KAYA, yıl içerisinde gerçekleştirilen akademik ve sosyal etkinliklerden bahsederek yüksekokulumuzun akademik ve fiziki yapılanması hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz akademik yılın değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, yeni akademik yıla ilişkin gerçekleştirilmesi öngörülen planlar tüm akademik personelle paylaşıldı.
  • Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları

• Yüksekokulumuz öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu’na ziyarette bulundu