“Yabancı Dil Öğretim Yöntemleri” Konulu Eğitim Semineri

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK, Bartın Üniversitesi TÖMER’in davetiyle Türkçe hazırlık kurslarında ders veren hocalara “Yabancı Dil Öğretim Yöntemleri” konulu eğitim semineri verdi.
   İki bölüm halinde gerçekleştirilen seminere tüm TÖMER personeli katılım sağladı. Seminerin sonunda TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Gör. Mehmet Ali Başaran, Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

• Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları

• Yüksekokulumuz öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu’na ziyarette bulundu