Üniversitemiz idari çalışanlarının yabancı dil yetkinliğinin geliştirilmesi amacıyla A1 düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu eğitimleri Yüksekokulumuz öğretim elemanı Öğr. Gör. Esma Nur DİKMEN KABA tarafından verilmeye başlanmıştır.

İngilizce Hazırlık Kursu eğitimleri 15 Nisan 2024 – 15 Haziran 2024 tarih aralığında verilecek olup toplam kurs saati 80 saattir.

Kurs sonunda, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecektir.
  • "Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri Platformu Toplantısı"nın sonuç raporu YÖK'e sunuldu.

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları