Scrabble Tutkunları İkinci Dönem Öncesi Turnuvaya Hazırlanıyor

Yüksekokul hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Yabancı Diller Kulübü işbirliği ile ikinci dönem öncesinde zihinlerini sıcağı sıcağına çalıştırmak için heyecan verici bir etkinliğe hazırlanıyor. Scrabble tutkunları, okulumuzun düzenlediği bir turnuva ile kelime dağarcıklarını ve strateji becerilerini test edecekleri bir platformda buluşacak.

Bu yılın turnuvası, öğrenciler arasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Etkinlik, kelime oyunlarına meraklı olanların rekabetçi ruhunu ortaya çıkarırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

Bu hazırlık etkinliklerin katılımcılara turnuva öncesinde beyinlerini dinç tutma şansı verdiği gibi Scrabble'ın stratejik yapısı ve kelime dağarcığını genişletme özelliği, öğrencilerin derslere daha hazır bir şekilde başlamalarına yardımcı olmaktadır.

Katılımcılar, hem eğlenerek vakit geçirme fırsatı bulacakları hem de Scrabble ustalıklarını sergileyecekleri bu turnuvayı sabırsızlıkla bekliyor. Etkinlik, sadece rekabet değil aynı zamanda sosyal bağların güçlenmesi için bir fırsat sunuyor.

İkinci döneme zihinsel olarak hazır olmak isteyen öğrenciler için bu tür etkinliklerin, derslerin yanı sıra farklı becerilerin geliştirilmesine de katkı sağladığı belirtiliyor. Yüksekokul yönetimi, öğrencilerin bu tür etkinliklere katılımını teşvik ederek ders dışı aktivitelerin önemini vurguluyor.

Scrabble tutkunlarının heyecanla beklediği bu turnuva, öğrenciler arasında olumlu bir enerji oluştururken aynı zamanda ikinci döneme hazırlık sürecini de keyifli kılıyor.
  • BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları