Ölçme ve Değerlendirme ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

20.02.2019 Perşembe günü saat 15:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu 3. Kat 312 numaralı derslikte, Ölçme Değerlendirme Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Öznur Demirkaya tarafından, katılmış olduğu “SSUA TAP (Social Sciences University of Ankara, Testing and Assesment Program)- Module Two- Item Writing” ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Developing Test Tasks and Blueprints, Developing Quality Language Items, Assessing Receptive Skills, Assessing Productive Skills, Assessing Language Subskills başlıkları hakkında bilgi verilmiştir.

Toplantının sonunda sunumu gerçekleştiren Öğr. Gör. Öznur Demirkaya’ya teşekkür ederek sözlerine başlayan Yüksekokul müdürümüz Dr. Burcu Şentürk, bu toplantının ölçme değerlendirmede standartizasyonun sağlanmasına ve kalite sürecini en iyi şekilde yürütmeye çaba gösteren Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarının gelişimlerine katkı sağlayacağını belirtti.

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları

• Yüksekokulumuz öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu’na ziyarette bulundu

• 2024 Yılı TOEFL IBT Sınav Takvimi

• Yüksekokulumuz tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

• Dil Yelpazesinde Genişleyen Kurslar

• Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, LinkedIn Hesabını Kariyer Platformuna Dönüştürüyor

• BARÜ ev sahipliğinde 5. TESOL Türkiye Konferansı gerçekleşti

• Scrabble Tutkunları İkinci Dönem Öncesi Turnuvaya Hazırlanıyor

• TOEFL IBT sınavları Yüksekokulumuz tarafından yapılmaya devam etmektedir.