Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, öğrencilerinin ve mezunlarının kariyerlerini geliştirmeleri için dijital bir adım atıyor. Yüksekokul, LinkedIn hesabını öğrenci ve mezunlar için kariyer, eğitim ve bağlantılar açısından zengin bir platforma dönüştürüyor.

Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu X, Instagram, Facebook ve Youtube dijital platformlarından sonra öğrencilerine ve mezunlarına daha fazla fırsat sunmak amacıyla LinkedIn’de de yerini aldı. Yüksekokulun LinkedIn hesabı, öğrencilere ve mezunlara kariyerlerini şekillendirmeleri ve iş dünyasındaki gelişmeleri takip etmeleri için önemli bir kaynak sunuyor.

Bu hesap, öğrenci ve mezunlara yönelik pek çok fırsat sunmayı amaçlamaktadır:

Kariyer Fırsatları: Yüksekokul, iş ilanları, staj imkanları ve kariyer etkinlikleri gibi fırsatları duyurarak öğrencilerin iş dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmelerine yardımcı oluyor.

Eğitim ve Etkinlikler: Dil kursları, seminerler, konferanslar gibi etkinlikler duyurularak öğrencilerin ve mezunların sürekli öğrenmeleri ve gelişmeleri teşvik ediliyor.

Profesyonel İçerikler: Dil becerilerini geliştirmeye yönelik ipuçları, mesleki tavsiyeler, sektördeki trendler ve makaleler gibi içerikler paylaşılıyor.

Networking: Öğrenciler, öğretim görevlileri ve mezunlar, sektördeki diğer profesyonellerle bağlantı kurma fırsatı yakalayarak iş dünyasındaki ağlarını genişletiyorlar.

Yabancı Diller Yüksekokulu'nun LinkedIn hesabına buradan ulaşabilir ve bu platform üzerinden kariyerinizi şekillendirmek için önemli adımlar atabilirsiniz:

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları

• Yüksekokulumuz öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu’na ziyarette bulundu

• 2024 Yılı TOEFL IBT Sınav Takvimi

• Yüksekokulumuz tarafından "3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği" Gerçekleştirildi

• Dil Yelpazesinde Genişleyen Kurslar

• Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, LinkedIn Hesabını Kariyer Platformuna Dönüştürüyor

• BARÜ ev sahipliğinde 5. TESOL Türkiye Konferansı gerçekleşti