2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokul Akademik Kurul Toplantısı Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Koray TİRYAKİ'nin başkanlığında tüm akademk personelimizin katılımıyla 24.09.2024 tarihinde saat 14:00’de gerçekleştirildi.

Yüz yüze gerçekleştirilen toplantıda eğitim sürecinde öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarının dikkat etmesi gereken hususlar, oryantasyon eğitimleri, akademik danışmanlıkları, öğrenci anketleri doğrultusunda alınması gereken önlemler ve iyileştirmeler, komisyon faaliyetleri, 2024-2025 Akademik Yılı eğitim öğretim faaliyetleri ile Müdürlüğümüz iş ve işlemlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunulmuştur.

• Yüksekokulumuz Hazırlık Programı Öğrencileri İçin Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi

• 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz İdari Personel İngilizce Kursumuzu Tamamladık

• XVI. Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri Platformu Toplantısı'na Katıldık

• "Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri Platformu Toplantısı"nın sonuç raporu YÖK'e sunuldu.

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Üniversitemiz İdari Çalışanları İçin A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu başladı

• Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Vize Sınavı: Tiyatro Oyunları