2020-2021 Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’un katılımlarıyla 23.02.2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi  Burcu ŞENTÜRK’ün yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda birimimizin kalite ve akreditasyon süreci, öğretim elemanlarının akademik performansları ve eğitim-öğretim süreçleri ele alındı. Yıllara göre hedeflenen ve gerçekleşen performans kıyaslamaları yapılarak geleceğe yönelik hedefler tartışıldı ve atılacak adımlar konusunda fikir paylaşımı yapıldı.
Sunudan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK’e teşekkür ederek sözü devralan Rektör UZUN, yapılan kurul toplantılarının üniversitemiz hedeflerine ışık tutacağını ve önemli faydalar sağlayacağını belirtti.
  • Hazırlık Programı Öğrencilerimize "Dil Sınıflarında Avrupa Dil Portfolyosu Kullanımı" Eğitimi Verildi.

• Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Akademik Personelimize "Dil Sınıflarında Avrupa Dil Portfolyosu Kullanımı" Eğitimi Verildi.

• İngilizce Konuşma Günü Etkinlikleri Yeniden Başlıyor!

• 2020-2021 Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

• İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Öğrencileri İçin Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

• "Dil Sınıflarında Avrupa Dil Portfolyosu Kullanımı" Eğitimi Verildi.

• “Yabancı Dil Öğretim Yöntemleri” Konulu Eğitim Semineri