Zorunlu İngilizce Hazırlık (İngilizce Öğrt. & İng. Müt-Terc.) Muafiyet Sınav Sonuçları

19-20 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Zorunlu İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı sonuçlarına göre başarılı olan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Muaf olan öğrencilerin 23.09.2024 tarihinde kayıtlı oldukları fakülte/bölüm öğrenci işleri birimi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Muafiyet Sınav Sonuçlarına Göre Başarılı Öğrenci Listesine ulaşmak için tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği bölümüne geçmeye hak kazanan öğrencilerin takip etmesi gereken duyuru için tıklayınız.

İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümüne geçmeye hak kazanan öğrencilerin takip etmesi gereken web sitesi için tıklayınız.

Listede adı yer almayan öğrenciler 2024-2025 akademik yılında Zorunlu İngilizce Hazırlık Programına devam edeceklerdir. Bu öğrencilerimizin Oryantasyon Eğitimine katılmaları gerekmektedir. 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 11:00’de, Ağdacı Kampüsü Orman Fakültesi Binası ORE4 nolu amfide oryantasyon eğitimi düzenlenecektir.

Söz konusu oryantasyon eğitiminde Zorunlu İngilizce Hazırlık Programına ilişkin detaylı bilgiler verileceğinden, öğrencilerimizin katılımı büyük önem arz etmektedir.