Zorunlu Hazırlık ve İsteğe Bağlı Hazırlık Programlarında Kullanılacak Kitaplar Hakkında Duyuru

2021-2022 akademik yılında Zorunlu Hazırlık ve İsteğe Bağlı Hazırlık Programlarında kullanılacak kitaplar aşağıda belirtilmiştir.

Zorunlu Hazırlık Programı

NEW LANGUAGE LEADER INT CB & MYLAB PACK

NEW LANGUAGE LEADER UPP INT CB & MYLAB PACK

CONTEMPORARY TOPICS 4/E SB 2

READY TO WRITE NEW SB 2

READY TO WRITE NEW SB 3

SPEAK NOW 3 SB W/ACCESS CARD

BEDAF PORTFOLIO

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı

ENGLISH FILE ELEMENTARY 4TH ED. (SB + WB + code)

ENGLISH FILE PRE-INTERMEDIATE 4TH ED. (SB + WB + code)

Q SKILLS READING & WRITING INTRO. LEVEL 3RD ED. (SB + code)

Q SKILLS READING & WRITING LEVEL 1 3RD ED. (SB + code)

Q SKILLS LISTENING & SPEAKING INTRO. LEVEL 3RD ED. (SB + code)

Q SKILLS LISTENING & SPEAKING LEVEL 1 3RD ED. (SB + code)

BEDAF PORTFOLIO

Zorunlu Hazırlık Programında Oxford University ve Pearson Yayınları, İsteğe Bağlı Hazırlık Programında ise Oxford University Yayınları kullanılacaktır. Söz konusu yayınların internet ortamındaki resmi satış kanalları ‘amazon.com.tr’ ve ‘nfiskitap.com’ adresleridir. Belirtilen bu adreslerin dışında kitabı temin etmek isteyen öğrencilerin kitaplarla birlikte verilen ve online alıştırmalar için kullanılacak kodları edinmeleri önem taşımaktadır. Dönem boyunca tamamlanması gereken söz konusu online alıştırmalar yıl içi ve yıl sonu değerlendirmede dikkate alınacaktır.

Korsan kitap riskini göz önüne alarak ve herhangi bir mağduriyet yaşamamak adına, yukarıda belirtilen kitapları (set halinde), üniversitemiz için indirim yapan ‘nfiskitap.com’ adresinden edinebilirsiniz.

nfiskitap.com adresine giriş yaptığınızda üye olmanız istenecektir. Üyelik işlemi sırasında istenen okul kodunu ‘BR74’ olarak giriniz. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra, ana sayfada bulunan ‘OKUL KİTAP PAKETLERİ’ sekmesine tıkladığınızda karşınıza ‘BARTIN ÜNİVERSİTESİ’ çıkacaktır. Bu sekmenin altında ‘ZORUNLU HAZIRLIK’ veya ‘İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK’ seçenekleri arasından programınıza uygun olanı seçtikten sonra rutin işlemlere devam ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

İnternet sayfası haricinde ise, (0542) 271 00 78 numaralı telefona mesaj atılarak (Whatsapp dahil) EFT/Havale yöntemi ile kitap siparişi verilebilir. İletişim için de bu telefon numarası kullanılabilir.