Zorunlu Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavı Bilgilendirme (11.1.2024)

Değerli Öğrencilerimiz,

11.01.2024 Perşembe günü Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı (İngilizce Öğretmenliği ve Mütercim ve Tercümanlık bölümleri) için gerçekleştirilecek olan muafiyet sınavının sınıf listeleri aşağıda verilmiştir. Sınava katılım sağlayacak öğrencilerimiz, aşağıdaki hususları dikkate alarak sınav hazırlıklarını yapabilirler.

1) Yazılı sınav saat 09.30’da başlayacak olup 11.30’da bitecektir. Öğrencilerin en geç 09.15’te fotoğraflı T.C. kimlik kartları ya da öğrenci kimlik kartları ile birlikte SBF 116 no’lu sınıfta hazır bulunmaları gerekmektedir. Kurşun kalem ve silgi getirmeyi unutmayınız.

2) Yazılı sınav sonucunda yeterli puan alan öğrenciler için sözlü sınav saat 13.30’da başlayacak olup, öğrencilerin kendi sınav slotlarından en az 30 dakika önce sınav salonu önünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü sınav öncesinde, lütfen yazılı sınavın gerçekleştiği salon kapısından sözlü sınav listesinden isminizi kontrol ediniz.

Sınav Yeri: Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası, Kat 1 / SBF 116 no’lu salon

Sınav Tarihi: 11.01.2024