Zorunlu Hazırlık Programında Kullanılacak Materyal Listesi Hakkında

Zorunlu Hazırlık Programı kapsamında her iki dönemde 3 farklı ders işlenecek ve iki yayınevinin (Oxford University Press ve Pearson) kitapları kullanılacaktır.

Program dahilinde verilecek dersler ve ilgili kitaplar aşağıdaki gibidir:

DERS

MATERYALLER

I. DÖNEM

II. DÖNEM

Main Course

New Language Leader

Reading & Writing

Inside Reading

Ready to Write

Listening & Speaking

Speak Now

Contemporary Topics

English Language Portfolio

British Educational Affairs (BEDAF)
for teenagers and young adults

Güz ve bahar dönemi kitapları:

Main Course:  Bu ders için güz ve bahar döneminde aynı kitabın iki farklı seviye kitabı kullanılacaktır. "New Language Leader II ve III" (Oxford University Press)

Reading:
 Bu ders için güz ve bahar döneminde aynı kitabın farklı iki seviye kitabı kullanılacaktır. "Inside Reading 2 ve 3" (Oxford University Press)

Writing
: Bu ders için güz ve bahar döneminde sadece tek kitap kullanılacaktır. Bu ders materyalinin adı "Ready to Write" (Pearson)

Listening & Speaking: Bu ders için iki dönemde ayrı kitaplar kullanılacaktır. Güz dönemi için kullanılacak materyalin adı "Speak Now 3" (Oxford) iken, bahar döneminde Contemporary Topics 2 (Pearson) adlı kitap kullanılacaktır.

English Language Portfolio: ELP (Avrupa Dil Portfolyosu) öğrencilerimizin dönem içerisinde ve eğitimleri boyunca öğrenimsel deneyimlerini kaydettikleri bir materyaldir. İçerisinde dil pasaportu, dil biyografisi ve dil dosyası bölümleri mevcuttur. Bu her iki dönem için tek materyal olarak kullanılmaktadır.

Kitapları nasıl edineceğiniz hakkında:

Söz konusu yayınların internet ortamında iki tane resmi satış kanalı vardır. Bunlardan biri amazon.com.tr, diğeri ise nfiskitap.com adresidir.

Bu adresler dışında yapacağınız alışverişlerde kitaplarda bulunan online practice için gerekli şifre / kodu mutlaka sorunuz. Bu şifre/kod kitabın sunduğu online alıştırmaları yapabilmeniz için gereklidir. Dönem boyunca tamamlanması gereken bu online alıştırmalar yıl içi ve yıl sonu değerlendirmede dikkate alınacaktır.

İnternet ortamında korsan kitapların da satılabildiğini unutmayınız. Bir mağduriyet yaşamamak için kitaplarınızı üniversitemiz için indirim yapan nfiskitap.com üzerinden edinebilirsiniz.

nfiskitap.com adresine girdiğinizde sizden öncelikle üye olmanızı isteyecektir ve bu işlem sırasında sizden okul kodu isteyecektir. Okul kodunu BR74 olarak giriniz. Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra, ana sayfada bulunan OKUL KİTAP PAKETLERİ sekmesine tıkladığınız da karşınıza BARTIN ÜNİVERSİTESİ çıkacaktır. Bu sekmenin altında ZORUNLU HAZIRLIK seçeneğini seçtikten sonra rutin işlemlere devam ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Websitesi aracılığı ile kredi kartı kullanarak alışveriş yapmak istemeyenler, nfiskitapevi@gmail.com adresine mail atarak EFT / havale yöntemi ile de kitap siparişi verebilirler. Ayrıca whatsapp yoluyla da 0 542 2710078 nolu telefona yazarak da, eft / havale yöntemi ile kitap siparişinizi verebilirsiniz. İletişim için de yine aynı telefon numarasını kullanabilirsiniz.