Zorunlu Hazırlık Programı Vize Sınavı Sınıf Listeleri

Zorunlu hazırlık (İngilizce Öğretmenliği ve Mütercim-Tercümanlık) programı 2021-2022 Güz yarıyılı için vize sınavları 27 ve 28 Aralık 2021 Pazartesi ile Salı günlerinde iki oturum halinde gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerin her iki oturumda da bulunması gerekmektedir.

Vize Yazılı Sınavı

10:00 – 12:00 (27.12.2021 Pazartesi)

Vize Sözlü Sınavı

09:00 – 16:00 (28.12.2021 Salı)

Sınava katılım sağlayacak öğrencilerimiz, isimlerini aşağıdaki listelerden kontrol edebilirler. KVKK kapsamında yıldızlanan isimlerde çift isim ayrımı olmadan sadece karakter sayısı baz alınmıştır.

Her bir öğrenci için sözlü sınav saati daha sonra yayınlanacak liste üzerinden duyurulacak olup öğrenciler randevu saatinde oturumlara dâhil edilecektir.

Ayrıca, yazılı sınavın olduğu Pazartesi günü öğleden sonra gerçekleştirilecek portfolio sunumları için öğrenciler sınıf danışmanlarının Office Teams uygulaması üzerinden yapacakları duyuruları takip etmesi gerekmektedir.