image/svg+xml
image/svg+xml

Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı Duyurusu (ÖNEMLİ!!!)

Zorunlu Hazırlık Programı Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı, 29 Aralık 2021 tarihinde, Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda iki oturum halinde yapılacaktır. Sınava, (1) halihazırda zorunlu hazırlık sınıflarında eğitim görmekte olan öğrenciler ile (2) önceki akademik yıllarda zorunlu hazırlık eğitiminden muaf olamayan ve Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi 12. maddesine göre azami süresini aşmamış öğrenciler katılabilir.

  • Test ve yazma becerisi bölümlerinden oluşan sınavın 120 dakikalık ilk oturumu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 09.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Hazırlık Sınıflarında gerçekleştirilecektir.
  • 29 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ilk sınav oturumuna katılan öğrencilerimizden başarılı olanlar, aynı gün (29 Aralık 2021) saat 13:30'daYabancı Diller Yüksekokulu Binası Hazırlık Sınıflarında sözlü sınava alınacaktır. Öğrencilerin sözlü sınava hangi saat aralığında ve hangi sınav salonunda katılacağı Yabancı Diller Yüksekokulunun internet sayfasında 29 Aralık 2021 tarihinde ilan edilecektir.
  • Test ve yazma becerisi bölümlerinden oluşan ilk oturum ve sözlü sınav bölümlerinin tamamlanması sonrasında yapılacak değerlendirmeler neticesinde “muaf” sayılacak öğrencilerin listesi Yabancı Diller Yüksekokulunun internet sayfasında ilan edilecektir.
  • ÖNEMLİ NOT: Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda linki verilmiş olan formu, 20 Aralık 2021 tarihine kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.


https://forms.office.com/r/HKEKsLehRG

Sınav Tarihi: 29 Aralık 2021 (İlk Oturum / Yazılı Sınav: 09:00)

                      29 Aralık 2021 (İkinci Oturum / Sözlü Sınav: 13:30)

Sınav Yeri:    Bartın Üniversitesi, Ağdacı Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu