Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı Bilgilendirme Duyurusu!

Üniversitemizin İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Lisans Programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin 27-28 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanacak olan Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavına girmesi gerekmektedir. Zorunlu Hazırlık Programını 2020-2021 ve 2021-2022 akademik yıllarında başarı ile tamamlayamayan öğrencilerimiz de bu sınava katılabileceklerdir. Sınavla ilgili detaylı bilgi ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. Bu sınavda başarılı olan öğrencilerimiz Yabancı Dil Hazırlık Programından muaf sayılarak bölümlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. Sınava katılmayanlar ile katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin yabancı dil hazırlık programını takip etmeleri zorunludur.