Zorunlu Hazırlık Programı (İngilizce Öğretmenliği & Mütercim Tercümanlık) Sınıf Listeleri ve Haftalık Ders Programı

2024-2025 Akademik Yılı Zorunlu Hazırlık Programı Sınıf Listeleri ve Ders Programları

Üniversitemiz (BARÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Öğretmenliği ve Mütercim-Tercümanlık bölümlerinde öğrenim görecek Zorunlu İngilizce Hazırlık Programından belge sunularak ve muafiyet sınav sonucuna göre gerçekleştirilen muafiyetlerin ardından 2024-2025 akademik yılı sınıf listeleri ve haftalık ders programları belirlenmiş olup, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen oryantasyon sunumuyla birlikte aşağıdaki görseller tıklanarak dosyalara erişim sağlanabilmektedir. Öğrencilerin, bulundukları sınıfları ve ders programlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Zorunlu İngilizce Hazırlık Programının tüm dersleri Sağlık Bilimleri Fakültesi binasında 1. katta yapılacaktır. Dersler 25 Eylül 2024 Çarşamba günü başlayacaktır.

Ayrıca oryantasyon etkinliğine ait sunum dosyası, Office 365 hesap erişimi ve UBYS kullanımı ile ilgili bilgilere ve ders materyali olarak kullanılacak kitap listesi ve satın alma linkine aşağıdan erişebilirler.

Sınıf Listeleri

Haftalık Ders Programı

Kitap Listesi ve satın alma (web sitesi)

Ders adı

Dönem

Güz

Bahar

Main Course

New Language Leader (Intermediate) Pearson - Sb & Mylab Pack

New Language Leader (Upper-Intermediate) Pearson - Sb & Mylab Pack

Listening & Speaking

Contemporary Topics Sb 1 (4th Ed.) Pearson

Contemporary Topics Sb 2 (4th Ed.) Pearson

Reading & Writing

Ready to Write New Sb 3 Pearson

Ders kitaplarının paket halinde indirimli olarak satın alınabileceği resmi web sitesi için burayı tıklayabilirsiniz.

UBYS kullanım bilgileri

UBYS kullanım bilgileri ve nasıl erişim sağlayacağınıza dair videoyu izlemek için tıklayınız.

Office 365 kullanım bilgileri

Office 365 e-posta hesaplarına nasıl erişim sağlayacağınız ile ilgili bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu hesaplarınızı, Microsoft Teams (MT) uygulamasında her bir sınıf için açılacak sanal sınıflarınıza erişim için kullanacaksınız. MT uygulamasını bilgisayarınıza ve cep telefonunuza indirmeyi unutmayınız. MT kullanımı üzerine Microsoft hesabının Youtube kanalında paylaştığı oynatma listesine erişmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Office 365 Adım Adım Şifre Değişikliği Rehberi

2024 yılı yeni kayıtlı öğrencilerimizin kurumsal e-posta hesapları açılmış olup kullanıcı adları ve geçici parolaları aşağıdaki gibidir;

Kullanıcı Adı : öğrenci no@ogrenci.bartin.edu.tr (24000000000@ogrenci.bartin.edu.tr)
12345678910 T.C. kimlik numaralı öğrencinin geçici parolası 12345678910Baru şeklindedir.
Office 365 hesap kullanımı ile ilgili detaylı anlatım için lütfen burayı tıklayınız.

Oryantasyon sunumu

Zorunlu Hazırlık Programı için 23 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen oryantasyon sunumuna buradan erişebilirsiniz.