YDİ-101 Yabancı Dil İngilizce I ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II Derslerinin Tek Ders Sınavı Hakkında (ÖNEMLİ)

YDİ-101 Yabancı Dil İngilizce I ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II derslerinin 18.07.2022 Pazartesi günü yapılacak olan tek ders sınavları Office 365 üzerinden ödev olarak yapılacaktır. Ödev linki aşağıda paylaşılmıştır. Ödeviniz 18.07.2022 Saat: 08:30 ile Saat 15:00 arasında aktif olacaktır. Ödevlerin belirtilen gün ve saatler aralığında tamamlanması gerekmektedir.

Ödev Linki:

Ödevinizi ister metin şeklinde ister Word dosyası olarak gönderebilirsiniz. Her öğrencinin ödev dosyasını 1 (bir) kez gönderme hakkı bulunmaktadır. Dolayısıyla yanıtınızı GÖNDER butonuna basarak teslim etmeden önce kontrol ettiğinize emin olunuz.

Herhangi bir sorun yaşamanız durumda aşağıdaki e-mail adresine konu bölümüne adınızı, soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazarak detaylı bir şekilde mail atınız.

E-mail Adresi: ssatiroglu@bartin.edu.tr

NOT: Tek ders sınavına mezun durumunda olan fakat; daha önce alıp da başarısız olduğu 1 dersi bulunan öğrencilerimiz girebilirler.