YDİ-101 Yabancı Dil İngilizce I ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II Derslerinin Bahar Dönemi 1.Ek Sınavı Hakkında (Azami Öğrenim Süresini Dolduran Önlisans-Lisans Öğrencileri İçin)

YDİ-101 Yabancı Dil İngilizce I ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II derslerinin 01.08.2022 ile 08.08.2022 tarihleri arasında azami öğrenim süresini dolduran önlisans-lisans öğrencileri için yapılacak olan Bahar Dönemi 1. Ek Sınavları Office 365 üzerinden ödev olarak yapılacaktır. Ödev linki Yabancı Diller Yüksekokulu sitesinde paylaşılmış olup ödev 01.08.2022 Saat: 08:30 ile 05.08.2022 Saat 17:30 arasında aktif olacaktır. Ödevlerin belirtilen gün ve saatler aralığında tamamlanması gerekmektedir.

Ödev Linki:

Ödevinizi ister metin şeklinde ister Word dosyası olarak gönderebilirsiniz. Her öğrencinin ödev dosyasını 1 (bir) kez gönderme hakkı bulunmaktadır. Dolayısıyla yanıtınızı GÖNDER butonuna basarak teslim etmeden önce kontrol ettiğinize emin olunuz.

Herhangi bir sorun yaşamanız durumda aşağıdaki e-mail adresine konu bölümüne adınızı, soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazarak detaylı bir şekilde mail atınız.

E-mail Adresi: ssatiroglu@bartin.edu.tr