YDİ-101 ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı Hakkında Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2020 – 2021 Güz Akademik Yılı YDİ 101 & YDİ 102 Muafiyet Sınavları tamamlanmıştır. Bu sınavlara;

* Teknolojik sorunlardan dolayı katılamayan,

* Kullanıcı adı ve / veya şifresiyle sisteme erişim sağlayamadığı için katılamayan,

* Sisteme erişim sağlamasına rağmen 1. Hafta içeriğinde sınavları göremediği için katılamayan öğrencilerimize önümüzdeki günlerde telafi sınavları yapılacaktır. Sınav tarihi ile ilgili duyuru, gerekli değerlendirmelerin ardından, Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yapılacaktır.

Geçtiğimiz dönemlerde YDİ 101 İngilizce Dersinden başarılı olup yalnızca Bahar Dönemi YDİ 102 İngilizce Dersinden başarısız olan öğrencilerin YDİ 102 Muafiyet Sınavı Bahar Dönemi başında yapılacaktır. Bu sınav ile ilgili gerekli duyuru Bahar Dönemi başında Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında yapılacaktır.