İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Sınıfları Güz Dönemi Vize Sınavı

Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Sınıfları (İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümleri) Güz Dönemi Vize sınavları 12-15 Ocak 2021 tarihleri arasında yazılı ve sözlü sınavlar olmak üzere çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Sınavlarla ilgili detaylı bilgilendirme için aşağıdaki tabloyu ve talimatları dikkatlice okuyunuz.

CLICK for the ANNOUNCEMENT in ENGLISH

SINAV LİNKLERİNİN PAYLAŞIMI

Zorunlu Hazırlık Sınıfları için; sınav linki 14 Ocak 2021 Perşembe günü sınav başlamadan 15 dakika önce (13:45) Office 365 Teams içerisinde sınıf gönderilerinde duyuru olarak paylaşılacaktır.

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları için; sınav linki 12 Ocak 2021 Salı günü e-ders sistemi üzerinden sınav başlamadan 15 dakika önce (13:45) Office 365 Teams içerisinde ve e-ders sisteminde 0. Hafta altında paylaşılacaktır.

ZORUNLU ve İSTEĞE BAĞLI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV BİLGİLENDİRMESİ

• Yazılı sınavların süresi 2 saat olup, 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecektir ve herhangi bir ek süre verilmeyecektir.
  • Sınav 4 farklı becerinin yanı sıra dil kullanımı ile ilgili sorular içermektedir.
  • Sınava girişte problem yaşanmaması için Office 365 e-posta hesaplarınıza sınavdan 15 dakika önce giriş yaparak oturum açılmış bir şekilde bekleyiniz. Sınav ekranına giriş esnasında teknik bir problem yaşamanız halinde bim@bartin.edu.tr e-posta adresine anlık olarak mail atıp erişim probleminizi iletebilirsiniz. Lütfen problemi açıkça belirtiniz ve sistemsel uyarılar için ekran görüntüsünü paylaşınız.
  • Sınavın bitiminde “submit” butonuna basmayı unutmayınız. (ÖNEMLİ: Sınavınızı bitirmeden “submit” butonuna basmayınız, sadece sınavı tamamladığınıza karar verdikten sonra basınız.
  • 2020-2021 akademik yılı için kayıt yenilemeyen öğrencilerin sınav hakkı bulunmamaktadır.
  • Sınavın sözlü bölümü için, öğrencilerin hangi gün ve saatlerde katılım sağlayacakları yazılı sınav gününde şubelerin danışmanları tarafından öğrencilere duyurulacaktır. Duyurulan gün ve saatlerde öğrencilerin kamera ve mikrofonları hazır bir şekilde kendileri için belirtilen “ZOOM” toplantı bağlantısına katılmaları gerekmektedir.