İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Sınıfları Güz Dönemi Quiz Sınavı Hakkında

Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Sınıfları Güz Dönemi Quiz sınavları 04 Aralık 2020 Cuma günü saat 14:00 ile 16:00 arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Sınavlarla ilgili detaylı bilgilendirme için aşağıdaki ilgili başlıkları tıklayınız.

CLICK for the ANNOUNCEMENT in ENGLISH

SINAV LİNKLERİNİN PAYLAŞIMI
Zorunlu Hazırlık Sınıfları için sınav linkleri sınav başlamadan 15 dakika önce (13:45) Office 365 Teams içerisinde sınıf gönderilerinde duyuru olarak paylaşılacaktır.

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları için sınav linkleri eders sistemi üzerinden sınav başlamadan 15 dakika önce (13:45) Office 365 Teams içerisinde ve e-ders sisteminde 0. Hafta altında paylaşılacaktır.

ZORUNLU ve İSTEĞE BAĞLI GÜZ DÖNEMİ QUIZ SINAV BİLGİLENDİRMESİ
  • Sınavın süresi 2 saat olup, 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecektir ve herhangi bir ek süre verilmeyecektir.
  • Tüm hazırlık sınıfları için sınav günü dersler yapılmayacaktır.
  • Sınav 4 farklı becerinin yanı sıra dil kullanımı ile ilgili sorular içermektedir.
  • Sınava girişte problem yaşanmaması için Office 365 e-posta hesaplarınıza sınavdan 15 dakika önce giriş yaparak oturum açılmış bir şekilde bekleyiniz.
  • Sınavın bitiminde “submit” butonuna basmayı unutmayınız.
  • 2020-2021 akademik yılı için kayıt yenilemeyen öğrencilerin sınav hakkı bulunmamaktadır.
  • Sınavın sözlü bölümü için Office 365 gruplarında yapılan duyuruyu takip ediniz. Sözlü sınav için video kaydının duyuruda belirtildiği şekilde ve istenen tarih/saate kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir problem yaşanmaması adına lütfen belirlenen son tarih öncesinde yüklemeye çalışınız.