İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı Öğrencileri İçin Oryantasyon Eğitimi

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programında İngilizce eğitimi alacak öğrencilerimiz için 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14:00’de,  Ağdacı Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası SBF 115 ve SBF 116 nolu sınıflarda oryantasyon eğitimi düzenlenecektir.

Söz konusu oryantasyon eğitiminde İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programına ilişkin detaylı bilgiler verileceğinden, tüm öğrencilerimizin katılımı büyük önem arz etmektedir.

24 Eylül 2024 Salı günü saat 14:00’de ise Sağlık Bilimleri Fakültesi SBF 112, SBF 115, SBF 116, SBF 117 dersliklerinde İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz seviye sınavının sonuçlarına göre kendileri için en uygun sınıflara yerleştirilecektir.