İsteğe Bağlı Hazırlık Programında Kullanılacak Materyal Listesi Hakkında

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı kapsamında verilecek eğitimde, öğrenciler ilk dönem 2 farklı ders, ikinci dönem ise 3 farklı ders görecektir, Oxford University Press Yayınlarının kitapları kullanılacaktır. Aşağıda verilecek dersler ve ilgili kitaplar listelenmiştir.

Güz dönemi kitapları:

Main Course: English File 4th Edition Elementary Level (Oxford University Press)

Reading & Writing: Q: Skills for Success 3rd Edition Reading & Writing Introl Level (Oxford University Press)

Bahar dönemi kitapları:

Main Course: English File 4th Edition Pre-Intermediate Level (Oxford University Press)

Reading & Writing: Q: Skills for Success 3rd Edition Reading & Writing Level 1 (Oxford University Press)

Listening & Speaking: Q: Skills for Success 3rd Edition Listening & Speaking Level 1 (Oxford University Press)

Söz konusu yayınların internet ortamında iki tane resmi satış kanalı vardır. Bunlardan biri amazon.com.tr, diğeri ise nfiskitap.com adresidir.

Bu adresler dışında yapacağınız alışverişlerde kitaplarda bulunan online practice için gerekli şifre / kodu mutlaka sorunuz. Bu şifre/kod kitabın sunduğu online alıştırmaları yapabilmeniz için gereklidir. Dönem boyunca tamamlanması gereken bu online alıştırmalar yıl içi ve yıl sonu değerlendirmede dikkate alınacaktır.

İnternet ortamında korsan kitapların da satılabildiğini unutmayınız. Bir mağduriyet yaşamamak için kitaplarınızı üniversitemiz için indirim yapan nfiskitap.com üzerinden edinebilirsiniz.

nfiskitap.com adresine girdiğinizde sizden öncelikle üye olmanızı isteyecektir ve bu işlem sırasında sizden okul kodu isteyecektir. Okul kodunu BR74 olarak giriniz. Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra, ana sayfada bulunan OKUL KİTAP PAKETLERİ sekmesine tıkladığınız da karşınıza BARTIN ÜNİVERSİTESİ çıkacaktır. Bu sekmenin altında İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK seçeneğini seçtikten sonra rutin işlemlere devam ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Websitesi aracılığı ile kredi kartı kullanarak alışveriş yapmak istemeyenler, nfiskitapevi@gmail.com adresine mail atarak EFT / havale yöntemi ile de kitap siparişi verebilirler. Ayrıca whatsapp yoluyla da 0 542 2710078 nolu telefona yazarak da, eft / havale yöntemi ile kitap siparişinizi verebilirsiniz. İletişim için de yine aynı telefon numarasını kullanabilirsiniz.