İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programında Kullanılacak Kitaplar

Değerli öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Güz ve Bahar Dönemlerinde İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programında kullanılacak kitaplar aşağıda listelenmiştir.

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi
ENGLISH FILE ELEMENTARY 4TH ED.

Q SKILLS READING & WRITING INTRO. LEVEL 3RD ED.
SPEAK NOW 1

2024-2025 Akademik Yılı Bahar Dönemi
ENGLISH FILE PRE-INTERMEDIATE 4TH ED.

Q SKILLS READING & WRITING LEVEL 1 3RD ED.
SPEAK NOW 2

İsteğe Bağlı Hazırlık Programında Oxford University Yayınları kullanılacaktır. Söz konusu yayınların internet ortamındaki resmi satış kanalları ‘amazon.com.tr’ ve ‘nfiskitap.com’ adresleridir.

Kitaplar, nfiskitap.com üzerinden indirimli ve ‘tüm yıl’ kitapları şeklinde satışa sunulacaktır. nfiskitap.com adresinden üyelik işlemlerini tamamlayarak ve “Oxford University Press” sekmesi altında “Bartın Üniversitesi İsteğe Bağlı Hazırlık” ürünü seçilerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Belirtilen bu adreslerin dışında kitabı temin etmek isteyen öğrencilerin kitaplarla birlikte verilen ve çevrimiçi alıştırmalar için kullanılacak kodları edinmeleri önem taşımaktadır.

EFT/Havale yöntemi ile sipariş vermek veya yayınevi ile iletişime geçmek için (0542) 271 00 78 numaralı telefon numarasını kullanabilirsiniz.