İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Şube Öğrenci Listeleri ve Haftalık Ders Programı

Değerli öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi için İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programında İngilizce eğitimi alacak öğrencilerimiz şube bilgilerine ve haftalık ders programlarına aşağıdan erişebilir. Şube öğrenci listesinden hangi şubede olduğunuzu tespit ettikten sonra ilgili şubenin ders programına göre derslere katılım sağlayabilirsiniz.

Şube öğrenci listesinde ismini bulamayan öğrencilerimizin 30 Eylül 2024 Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Söz konusu öğrenci listeleri ve haftalık ders programları 30 Eylül 2024 Pazartesi günü Sağlık Bilimleri Fakültesinde birinci katta yer alan dersliklerin kapılarına da asılacaktır.

Not: İlan edilen bu şube öğrenci listeleri ve haftalık ders programı güncellenmiş ve 30 Eylül 2024 Pazartesi tarihi itibarıyla geçerli olan liste ve ders programıdır. Dolayısıyla, UBYS’de bulunan şube ve ders programı bilgilerini dikkate almayınız. UBYS için güncellemeler en kısa sürede tamamlanacaktır.

Şube bilgileri için tıklayınız.

Haftalık ders programları için tıklayınız.