İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Oryantasyon Toplantısı ve Seviye Tespit Sınavı Duyurusu

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi kapsamında İsteğe Bağlı Hazırlık Programında İngilizce eğitimi alacak öğrencilerimiz için 26 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 11.00'de, Ağdacı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu Binası SBF 112, SBF 115 ve SBF 116 dersliklerinde oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Söz konusu oryantasyon toplantısında İsteğe Bağlı Hazırlık Programına ilişkin detaylı bilgiler verileceğinden, tüm öğrencilerimizin katılımı büyük önem arz etmektedir.

27 Eylül 2022 Salı günü saat 14.00’te ise İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz seviye sınavının sonuçlarına göre kendileri için en uygun sınıflara yerleştirilecektir.