İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Final Sınavı Duyurusu

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı öğrencilerinin dikkatine,

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi İsteğe Bağlı Hazırlık Programı kapsamındaki final sınavı 25 Haziran – 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Final sınavı, yazılı ve konuşma kısmı olmak üzere, iki kısımdan oluşacaktır.

Sınavın yazılı kısmı 25 Haziran 2021 Cuma günü 10:00 - 12:00 saatleri arasında yapılacaktır. Sınava giriş yapabilmek için öğrencilerin Office365 hesaplarının aktif olması gerekmektedir. Sınava giriş bağlantısı 25 Haziran günü 09:00’da e-ders sisteminde “0. hafta” altında ve şubelerin “Teams” hesaplarında paylaşılacaktır.

Sınavın konuşma kısmı ile ilgili olarak, söz konusu konuşma sınavına yalnızca sınavın yazılı kısmına katılmış öğrenciler alınacaktır. Konuşma kısmı için öğrenci listeleri, öğrencilerin sınava giriş yapacakları saatler ve bağlantı detayları, yazılı sınavın tamamlanmasının ardından 25 Haziran 2021 Cuma günü şubelerin danışmanları tarafından “Teams” hesaplarında öğrenciler ile paylaşılacaktır.