İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Bütünleme Sınavı Duyurusu

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı öğrencilerinin dikkatine,

2020-2021 Akademik Yılı İsteğe Bağlı Hazırlık Programı kapsamındaki bütünleme sınavı 12 – 13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bütünleme sınavı, yazılı ve konuşma kısmı olmak üzere, iki kısımdan oluşacaktır.

Sınavın yazılı kısmı 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü 10:00 - 12:00 saatleri arasında yapılacaktır. Sınava giriş yapabilmek için öğrencilerin Office365 hesaplarının aktif olması gerekmektedir. Sınava giriş bağlantısı, sınav saatinden önce, ydyo.bartin.edu.tr adresinde ve şubelerin “Teams” hesaplarında paylaşılacaktır.

Sınavın konuşma kısmı ile ilgili olarak, söz konusu konuşma sınavına yalnızca sınavın yazılı kısmına katılmış öğrenciler alınacaktır. 13 Temmuz 2021 Salı günü gerçekleştirilecek konuşma kısmı için öğrenci listeleri, öğrencilerin sınava giriş yapacakları saatler ve bağlantı detayları, yazılı sınavın tamamlanmasının ardından 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü şubelerin danışmanları tarafından “Teams” hesaplarında öğrenciler ile paylaşılacaktır.