İsteğe Bağlı Hazırlık Programı 1. Kısa Sınav (Çevrimiçi)

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı öğrencilerinin dikkatine!

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi İsteğe Bağlı Hazırlık Programı kapsamında, ‘Main Course’ dersi 1. Kısa Sınav (Quiz) çevrimiçi olarak 15 Mart 2024 Cuma günü 09:00-17:30 saat aralığında gerçekleştirilecektir.

Söz konusu çevrimiçi sınava erişebilmek için Office365 hesaplarınızın etkinleştirilmiş olması gerekmektedir. Lütfen sınav gününden önce Office365 hesaplarınıza giriş yapabildiğinizi kontrol edin. Office365 hesabı ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Sınav bağlantısı aşağıda paylaşılmıştır.
1st MC Quiz (Online)

Sınav bağlantısı 15 Mart 2024 Cuma günü saat 09:00’da aktif hale gelecektir. Bu saatten sonra sınava giriş yapabilirsiniz. Saat 17:30’dan sonra ise sınav bağlantısı erişime kapanacaktır. Dolayısıyla, belirtilen bu saatlerde sınavı tamamlamanız gerekmektedir.

Hepinize başarılar dileriz.