İngilizce Öğretmenliği ve Mütercim-Tercümanlık Zorunlu Hazırlık Muafiyet Yazılı Sınavı Sonuçları

19.09.2024 tarihinde gerçekleştirilen Zorunlu İngilizce Hazırlık Muafiyet Yazılı Sınavı sonuçlarına göre Sözlü Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır. Sözlü Sınav 20.09.2024 tarihinde yapılacak olup öğrencilerin hangi saat diliminde hangi derslikte sınava girecekleri de yine bu listede yer almaktadır.

Sınav Yeri: Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası, Kat 1 (Sınav salonlarını harita üzerinden bulmak için tıklayınız)

Sınav Tarihi: 20.09.2024
Sınav Salonları: 113-114-115-116

Öğrencilerin kendilerine ayrılan sınav saatinden 10 dakika önce sınav salonu önünde bulunmaları gerekmektedir.

Listede adı bulunmayan öğrenciler 2024-2025 Akademik yılı boyunca Zorunlu İngilizce Hazırlık öğrenimi alacaklardır. Web sitemizden duyuruları takip etmeye devam etmeleri gerekmektedir.

Liste için tıklayınız.