İleri İngilizce Konuşma Günleri Etkinliği

İleri İngilizce Konuşma Günleri Etkinliği!

Yabancı Diller Yüksekokulumuz, İngilizce konuşma becerilerimizi geliştirmek ve akademik iletişimde başarı sağlamak için İleri İngilizce Konuşma Günleri ile yeniden sizlerle buluşuyor.

Bu etkinlik, ileri seviyedeki öğrenci ve personelimiz için tasarlanmış olup, akademik İngilizce becerilerini geliştirmeye odaklanacaktır. Uluslararası öğrencilerimiz için de hem pratik yapma hem de yeni arkadaşlar edinmeye yardımcı olacak bu etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.

Etkinlik Detayları:

Saat: HER SALI 15:00-16:00 // HER PERŞEMBE 16:00-17:00
Yer: Ağdacı – Sağlık Bilimleri Fakültesi / SBF - 116

Etkinlik Programı:
- Akademik İngilizce Pratikleri
- Münazara ve Tartışma Oturumları
- Akademik Sunum Becerilerine Yönelik Uygulamalar
- Dil ve İfade İncelemeleri

Katılım Şartları:
- İleri seviyedeki tüm öğrenciler ve personel katılabilir.
- Etkinlik, günlük konuşma yerine akademik İngilizce becerilerini geliştirmeye yönelik olduğu için katılımcıların ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmaları önemlidir.

Neden Katılmalısınız?
- Akademik İngilizce becerilerinizi geliştirmek ve başarı sağlamak için fırsat.
- Uluslararası öğrenciler için entegrasyon ve yeni arkadaşlıklar kurma olanağı.
- Akademik sunum becerilerini pratik yapma ve geliştirme imkanı.

Bu etkinlik, ileri düzeydeki İngilizce dil becerilerini geliştirmek isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Sizleri bu değerli etkinliğe katılmaya davet ediyoruz!

Advanced English Speaking Club

School of Foreign Languages is pleased to announce the Advanced English Speaking Club, aimed at enhancing our English speaking skills and achieving success in academic communication.

This event, designed for advanced-level students and staff, will focus on improving academic English skills. We look forward to your participation! Speaking Club will also facilitate English language practice for our international students and provide an opportunity to make new friends.

Event Details:

Time: EVERY TUESDAY 15:00-16:00 // EVERY THURSDAY 16:00-17:00
Location: Ağdacı – Building of Health Sciences / SBF - 116

Event Program:
- Academic English Practice
- Debates and Discussion Sessions
- Practical Exercises for Academic Presentation Skills
- Language and Expression Reviews

Participation Requirements:
- All advanced-level students and staff are welcome to participate.
- Since the event focuses on improving academic English skills rather than daily conversation, participants are expected to have an advanced level of English proficiency.

Why Should You Join?
- Opportunity to enhance and succeed in academic English skills.
- Integration and networking opportunities for international students.
- Practice and enhancement of academic presentation skills.

This event provides an excellent opportunity for anyone seeking to enhance their advanced English language skills. We invite you to join this valuable event!