Geçmiş Dönemlerde İsteğe Bağlı Hazırlık Programında Eğitim Alan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Değerli öğrencilerimiz,

Geçmiş dönemlerde İsteğe Bağlı Hazırlık Programına kayıt olup BAŞARI İLE TAMAMLAYAMAYAN öğrencilerimiz, 11 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan İsteğe Bağlı Hazırlık Yeterlilik Sınavına girebilir ve bu sınavdan başarılı olmaları durumunda İsteğe Bağlı Hazırlık Programını başarı ile tamamladıklarına dair belge alabilirler.

ÖNEMLİ NOT: İsteğe Bağlı Hazırlık Yeterlilik Sınavına katılmak isteyen geçmiş dönem İsteğe Bağlı Hazırlık Programı öğrencilerimizin bağlantıda yer alan formu 9 Ekim 2024 tarihine kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

İsteğe Bağlı Hazırlık Yeterlilik Sınavı, 11 Ekim 2024 tarihinde, Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi SBF 113 numaralı derslikte iki oturum halinde yapılacaktır.

• Test ve yazma becerisi bölümlerinden oluşan sınavın ilk oturumu 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 14:00’de SBF 112 numaralı derslikte gerçekleştirilecektir.
  • 11 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ilk sınav oturumuna katılan öğrencilerimizden yeterli puanı alan öğrenciler, aynı gün sözlü sınava alınacaktır. Öğrencilerin sözlü sınava hangi saat aralığında ve hangi sınav salonunda katılacağı yazılı oturum sonrasında duyurulacaktır.