Geçmiş Dönemlerde İsteğe Bağlı Hazırlık Programı Okuyan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Geçmiş dönemlerde İsteğe Bağlı Hazırlık Programı'na kayıt olup başarı ile tamamlayamayan öğrencilerimiz, 9 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan İsteğe Bağlı Hazırlık Yeterlilik (Muafiyet) Sınavına girebilir ve bu sınavdan başarılı olmaları durumunda İsteğe Bağlı Hazırlık Programını başarı ile tamamladıklarına dair belge alabilirler.

ÖNEMLİ NOT: İsteğe Bağlı Hazırlık Yeterlilik (Muafiyet) Sınavına katılmak isteyen geçmiş dönem İsteğe Bağlı Hazırlık Programı öğrencilerimizin aşağıda linki verilmiş olan formu 6 Ekim 2021 tarihine kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

Link: https://forms.office.com/r/c9Twje9Rsr

İsteğe Bağlı Hazırlık Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı, 9 Ekim 2021 tarihinde, Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda iki oturum halinde yapılacaktır.

• Test ve yazma becerisi bölümlerinden oluşan sınavın 90 dakikalık ilk oturumu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü sabah saat 09.30’da Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Hazırlık Sınıflarında gerçekleştirilecektir.

• 9 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ilk sınav oturumuna katılan öğrencilerimizden başarılı olanlar, aynı gün öğleden sonra saat 14.00’da sözlü sınava alınacaktır. Öğrencilerin sözlü sınava hangi saat aralığında ve hangi sınav salonunda katılacağı Yabancı Diller Yüksekokulunun duyuru panosunda ilan edilecektir.