Bölüm Dışı Seçmeli HAZ104 - Reading & Writing Dersi Final Sınavı Hakkında

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından bahar döneminde farklı akademik birimlerin öğrencileri için açılmış olan HAZ104 Reading&Writing seçmeli dersinin final sınavı 04 Temmuz 2021 Pazar günü saat 15:00 ile 16:30 arasında çevrimiçi olarak yapılacaktır. Sınavlarla ilgili detaylı bilgilendirme için aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.

SINAV LİNKİNİN PAYLAŞIMI
Seçmeli HAZ104 Reading&Writing dersi için sınav linki, sınav günü (04 Temmuz 2021 Pazar günü sınav başlamadan 15 dakika önce (14:45) e-ders sistemi üzerinden, UBYS üzerinden ve Office 365 Teams duyuru olarak paylaşılacaktır.

BAHAR DÖNEMİ HAZ104 READING&WRITING FİNAL SINAVI BİLGİLENDİRMESİ

• Yazılı sınavın süresi 1.5 saat olup, 15:00 ile 16.30 arasında gerçekleştirilecektir ve herhangi bir ek süre verilmeyecektir.
  • Sınava girişte problem yaşanmaması için Office 365 e-posta hesaplarınıza sınavdan 15 dakika önce giriş yaparak oturum açılmış bir şekilde bekleyiniz. Sınav ekranına giriş esnasında teknik bir problem yaşamanız halinde bim@bartin.edu.tr e-posta adresine anlık olarak mail atıp erişim probleminizi iletebilirsiniz. Lütfen problemi açıkça belirtiniz ve sistemsel uyarılar için ekran görüntüsünü paylaşınız.
  • Sınavın bitiminde “submit/gönder” butonuna basmayı unutmayınız. (ÖNEMLİ: Sınavınızı bitirmeden “submit/gönder” butonuna basmayınız, sadece sınavı tamamladığınıza karar verdikten sonra basınız, bu gerekçeden ötürü sınavı tekrardan alamazsınız)