2022-2023 Akademik Yılı Zorunlu Hazırlık Programı İçin Muafiyet Sınavı Sözlü Oturum Listeleri

Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı sözlü sınav oturumları 28 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olup, sözlü sınava katılacak öğrencilerimizin listesi aşağıdaki tabloda yayınlanmıştır. Sınav oturumları, Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulunda (113, 114,115, 116 ve 117 No'lu Hazırlık Sınıflarında) gerçekleştirilecektir. 113 numaralı derslikteki öğrencilerin sınavları 13.00 – 15.30 arasında yapılacak olup, diğer dersliklerdeki öğrencilerimizin sınavları 10.00 ila 12.40 arasında gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin oturum bilgilerini kontrol ederek sınav yerine gelmeleri beklenmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Katılımcı isimleri KVKK kapsamında yıldızlanmış olup, çift isimli öğrencilerimizin isimleri toplam harf sayısı olarak bir arada verilmiştir.
Sınav listesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Click here to read this announcement in English