KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA DUYURUSU

BAŞVURU TARİHİ            : 10 Eylül-01 Ekim 2018

BAŞVURU YERİ                :Yabancı Diller Yüksekokulu (Öğr. Gör. Murat KÖROĞLU)

KONTENJAN                     :1 (Bir)

İSTENEN BELGELER      : Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU FORMUNA EKLEMESİ GEREKEN  BELGELER :

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2- Öğrenci Belgesi

3- Öğrenci Disiplin Belgesi

4- Anne ve/veya Babanın Gelirini Gösterir Belge/ Maaş Bordrosu. (Anne ve/veya Baba çalışmıyor ise ÇALIŞMADIĞINA DAİR BELGE)

5- Adli Sicil Kaydı

6- Ziraat Bankası Hesap Numarası  ( İl ve Şube İsmi Belli Olacak Şekilde  Kendisine Ait IBAN No Gösterir  Belge)

(Örn: Bartın/Yalı Şubesi TRXX XXXX XXXX)

NOTLAR :

1- İş Başvuru Formunun Üzerinde Fotoğraf olması Zorunludur. Aksi Takdirde Başvuru Geçersiz Sayılacaktır.

2-  Bu Formu Doldurmak Başkanlığımız Hiçbir Taahhüt Altına Sokmaz.

3- İş Başvuru Formu Doldurularak Çalışmak İstenen Birime Teslim Edilecektir.

4- Bartın Üniversitesi Senatosunun 09/10/2015 Tarihli Senato Kararlarının 6. Maddesi Uyarınca Disiplin Cezası ve/veya Okulu Uzayan Öğrencilerin Başvuru Formları Dikkate Alınmayacaktır.

5- Şehit ve Gazi Çocukları ile Engelli Öğrencilere Öncelik Verilecektir.

6- Kısmi Zamanlı Olarak Çalışmak İsteyen Öğrenciler  Yalnızca  Bir  Birime Müracaat Edebilir.